Για τη ζύμη:
Για τη γέμιση:
Βάζουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη σε ενα μπόλ, τα ανακατεύουμε και φτιάχνουμε μια γρήγορη ζύμη.
Ανοίγουμε το φύλλο και το απλώνουμε σε ένα βουτυρωμένο ταψί. Αλείφουμε το φύλλο με το άλειμμα πιπεριάς με ελιά και βάζουμε μετά από πάνω τα υπόλοιπα υλικά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς Κελσίου για περίπου 15-20 λεπτά.
Τα πρώτα 10 λεπτά τοποθετούμε το ταψί στο κάτω μέρος του φούρνου σε σχάρα και στη συνέχεια στη μέση του φούρνου μέχρι να ροδίσει η πιπερόπιτα.