Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Επικοινωνήστε με ΝΟΜΗ
Όλες οι κατηγορίες
Άλευρα & Δημητριακά
Αιθέρια Έλαια
Αλάτι & Μπαχαρικά
Αλιεύματα - Αλίπαστα
Αλλαντικά
Αυγά
Βιολογικά Προϊόντα
Βότανα & Μυρωδικά
Γαλακτοκομικά & Τυροκομικά
Γλυκά, Σοκολάτες & Παγωτά
Ελαιόλαδο - Ελιές
Επαλείμματα
Ζυμαρικά & Τραχανάς
Κρασί & Αλκοολούχα
Μέλι & Προϊόντα Μελιού
Μανιτάρια & Τρούφες
Μαρμελάδες & Γλυκά Κουταλιού
Μπύρες
Ξηροί Καρποί & Σπόροι
Ορεκτικά & Έτοιμα Γεύματα
Παστέλια & Μπάρες
Προτάσεις Δώρου
Προϊόντα Μαύρου Σκόρδου
Προϊόντα Φούρνου
Ροφήματα
Σάλτσες & Αλείμματα
Σνακ
Τσάι, Καφές & Αφέψημα
Υπερτροφές
Φρούτα & Λαχανικά
Χυμοί & Αναψυκτικά
Ψάρια, Θαλασσινά & Αυγοτάραχο
Όσπρια & Ρύζι
Dressings, Ξύδι & Πετιμέζι
Πίσω

Πιπερόπιτα με άλειμμα κόκκινης πιπεριάς Voras Flavors με Ελιά

Υλικά

Για τη ζύμη:

  • 250 γρ αλεύρι
  • 150 ml νερό
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γλ. αλάτι

Για τη γέμιση:

  • 3 κ.σ. άλειμμα κόκκινης πιπεριάς Voras Flavors με ελιά
  • 1 κ.σ. δενδρολίβανο
  • 4 σύκα, αποξηραμένα και ψιλοκομμένα
  • 2 κρεμμύδια, κομμένα σε ροδέλες
  • 50-100 γρ. τυρί φέτα, τριμμένη
  • 1 κόκκινη πιπεριά , κομμένη σε φέτες
  • 1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε φέτες
  • 1 κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε φέτες
  • 2 φέτες ζαμπόν

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη σε ενα μπόλ, τα ανακατεύουμε και φτιάχνουμε μια γρήγορη ζύμη.

Ανοίγουμε το φύλλο και το απλώνουμε σε ένα βουτυρωμένο ταψί. Αλείφουμε το φύλλο με το άλειμμα πιπεριάς με ελιά και βάζουμε μετά από πάνω τα υπόλοιπα υλικά.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς Κελσίου για περίπου 15-20 λεπτά.

Τα πρώτα 10 λεπτά τοποθετούμε το ταψί στο κάτω μέρος του φούρνου σε σχάρα και στη συνέχεια στη μέση του φούρνου μέχρι να ροδίσει η πιπερόπιτα.

Κοινοποιήστε τη Συνταγή
Τα προϊόντα της συνταγής

Περισσότερες Συνταγές

Δείτε Επίσης

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου