1 κουταλιά της σούπας (20 ml) ελαιόλαδο Divine Mount Olympus
1 μεσαίο (250 γρ.) Μάραθο, ψιλοκομμένο ομοιόμορφα
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
3 μεσαίες (250 g) ντομάτες, αποφλοιωμένες και σε κύβους
3 φλιτζάνια (750 ml) ζωμό λαχανικών
¼ φλιτζάνι (60 ml) λευκό κρασί
2 λωρίδες φλούδας λεμονιού
1.000 γρ λαβράκι
350 γραμμάρια φρέσκιας και καλής ποιότητας μαρινάδα
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα με μέτρια φωτιά. Προσθέστε το μάραθο και το σκόρδο και ανακατεύετε για 6 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει, φροντίζοντας να μην χρωματιστεί. Προσθέστε τις ντομάτες, το ζωμό λαχανικών, το λευκό κρασί και τις φλούδες λεμονιού. Αλατίστε και αφήστε το να βράσει.
Εν τω μεταξύ, αφαιρέστε απαλά το δέρμα διαγώνια με μια λαβίδα – αυτό εμποδίζει το ψάρι από το να λυγίσει. Στη συνέχεια κόψτε το σε 2 κομμάτια.
Μειώστε τη θερμότητα του ζωμό λαχανικών και του μείγματος μάραθου. Προσθέστε το μείγμα μαρινάρας. Τοποθετήστε απαλά το προετοιμασμένο λαβράκι στην κορυφή. Σιγοβράστε για 3 λεπτά ή έως ότου το ψάρι είναι αδιαφανές. Δοκιμάστε για τα καρυκεύματα.
Τοποθετήστε το με μια κουτάλα σε βαθύ πιάτο, και ρίξτε από πάνω τον υπόλοιπο μάραθο.
This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Απόρριψη