Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Πίσω

Ψητό χοιρινό σε κρασί

Ετοιμάζουμε το κυριακάτικο τραπέζι!
Για 4 άτομα
20 λεπτά

Υλικά

1 χοιρινή πλάτη χωρίς κόκκαλα

1 κιλό λευκό κρασί

1 κλωνάρι δενδρολίβανο

6-8 σκελίδες σκόρδο

1 ποτήρι ελαιόλαδο ΑΒΕΑ

ρίγανη

θυμάρι

αλάτι

τριμμένο πιπέρι και πιπέρι σε κόκκους

Εκτέλεση

Μαρινάρετε την πλάτη για μία ημέρα σε μαρινάδα από κρασί, δενδρολίβανο, κόκκους πιπεριού, ρίγανη, θυμάρι και σκόρδο. Τοποθετήστε το κρέας σε ένα ταψί. Κόψτε ανοίγματα στο κρέας με ένα μαχαίρι και τοποθετήστε μέσα τους από ένα κομμάτι σκόρδο. Αλατοπιπερώστε, χύστε από πάνω λίγη μαρινάδα και ελαιόλαδο. Ψήστε στο φούρνο για περίπου 2 ώρες στους 180 C, περιχύνοντας σταδιακά με όλη τη μαρινάδα.

Κοινοποιήστε τη Συνταγή
Τα προϊόντα της συνταγής
Ελαιόλαδο-ΕλιέςΚλασσικό Ελαιόλαδο
Κλασσικό Ελαιόλαδο – ΑΒΕΑ

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Απόρριψη