Μουλιάζουμε το πλιγούρι σε ζεστό νερό για 1 ώρα.
Ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά και τα λαχανικά σε μικρές μπουκιές.
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε το αλατοπίπερο, το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο.
Aνακατεύουμε όλα τα υλικά και αφήνουμε το μπολ στην άκρη για 30 λεπτά πριν σερβίρουμε.
Μπορούμε να προσθέσουμε στη σαλάτα κουκουνάρι, σταφίδες και αμύγδαλα για γαρνίρισμα.
This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Απόρριψη