Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Newsletter Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Επικοινωνήστε με ΝΟΜΗ
Όλες οι κατηγορίες
icon
Άλευρα & Δημητριακά
icon
Αιθέρια Έλαια
icon
Αλάτι & Μπαχαρικά
icon
Αλιεύματα - Αλίπαστα
icon
Αλλαντικά
icon
Βιολογικά Προϊόντα
icon
Βότανα & Μυρωδικά
icon
Γαλακτοκομικά & Τυροκομικά
icon
Γλυκά, Σοκολάτες & Παγωτά
icon
Ελαιόλαδο - Ελιές
icon
Επαλείμματα
icon
Ζυμαρικά & Τραχανάς
icon
Ζωμοί
icon
Κρασί & Αλκοολούχα
icon
Μέλι & Προϊόντα Μελιού
icon
Μανιτάρια & Τρούφες
icon
Μαρμελάδες & Γλυκά Κουταλιού
icon
Μπύρες
icon
Ξηροί Καρποί & Σπόροι
icon
Ορεκτικά & Έτοιμα Γεύματα
icon
Παστέλια & Μπάρες
icon
Προτάσεις Δώρου
icon
Προϊόντα Μαύρου Σκόρδου
icon
Προϊόντα Φούρνου
icon
Ροφήματα
icon
Σάλτσες & Αλείμματα
icon
Σνακ
icon
Τσάι, Καφές & Αφέψημα
icon
Φρούτα & Λαχανικά
icon
Χυμοί & Αναψυκτικά
icon
Ψάρια, Θαλασσινά & Αυγοτάραχο
icon
Όσπρια & Ρύζι
icon
Dressings, Ξύδι & Πετιμέζι
Πίσω

Σπαγγέτι με καυτερή Πιπεριά και Αυγοτάραχο

H Stefos Botargo μας προτείνει μία πεντανόστιμη μακαρονάδα!
Για 4 άτομα
25 λεπτά

Υλικά

1 πακέτο σπαγγέτι 
αλάτι
8 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
½ μπαστούνι αυγοτάραχο, σε θερμοκρασία δωματίου 
2 σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε λεπτές φέτες
1 κουταλιά μπούκοβο
2 κουταλάκια ξύσμα λεμονιού
2 χούφτες (1/2 φλιτζάνι) μαϊντανό, ψιλοκομμένο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε το σπαγγέτι σε άφθονο ελαφρά αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σουρώνουμε, ξαναβάζουμε το σπαγγέτι στην κατσαρόλα, προσθέτουμε δύο κουταλιές ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.

Εν τω μεταξύ, κόβουμε το αυγοτάραχο σε λεπτές φέτες. Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το υπόλοιπο λάδι και σοτάρουμε το σκόρδο και το μπούκοβο. Αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσουν.

Ρίχνουμε στο τηγάνι το ξύσμα λεμονιού, προσθέτουμε το σπαγγέτι και ανακατεύουμε. Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό, σκορπίζουμε τις φέτες αυγοτάραχο και καρυκεύουμε με πιπέρι. Σερβίρουμε αμέσως.

Κοινοποιήστε τη Συνταγή
Τα προϊόντα της συνταγής

Περισσότερες Συνταγές

Δείτε Επίσης

Newsletter Newsletter

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου