Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Επικοινωνήστε με ΝΟΜΗ
Όλες οι κατηγορίες
Άλευρα & Δημητριακά
Αιθέρια Έλαια
Αλάτι & Μπαχαρικά
Αλιεύματα - Αλίπαστα
Αλλαντικά
Αυγά
Βιολογικά Προϊόντα
Βότανα & Μυρωδικά
Γαλακτοκομικά & Τυροκομικά
Γλυκά, Σοκολάτες & Παγωτά
Ελαιόλαδο - Ελιές
Επαλείμματα
Ζυμαρικά & Τραχανάς
Κρασί & Αλκοολούχα
Μέλι & Προϊόντα Μελιού
Μανιτάρια & Τρούφες
Μαρμελάδες & Γλυκά Κουταλιού
Μπύρες
Ξηροί Καρποί & Σπόροι
Ορεκτικά & Έτοιμα Γεύματα
Παστέλια & Μπάρες
Προτάσεις Δώρου
Προϊόντα Μαύρου Σκόρδου
Προϊόντα Φούρνου
Ροφήματα
Σάλτσες & Αλείμματα
Σνακ
Τσάι, Καφές & Αφέψημα
Υπερτροφές
Φρούτα & Λαχανικά
Χυμοί & Αναψυκτικά
Ψάρια, Θαλασσινά & Αυγοτάραχο
Όσπρια & Ρύζι
Dressings, Ξύδι & Πετιμέζι
Πίσω

Τραχανάς Ξινός Goji Berry με λαχανικά

Υλικά

Υλικά

  • 250γρ. τραχανάς γκότζι μπέρι Δαρδούμα
  • 1 τεμ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 τεμ καρότο κομμένο σε μικρό καρέ
  • 2 τεμ. κολοκύθι το πράσινο μέρος κομμένο σε μικρό καρέ
  • ½ πράσο ψιλοκομμένο
  • 3 ντομάτες κομμένες σε μικρό καρέ
  • 1 κουτ. σούπας βούτυρο αγελαδινό
  • ελαιόλαδο για το σωτάρισμα
  • 1 λίτρο ζωμός λαχανικών
  • 100 γρ. ανθότυρο
  • Αλάτι , πιπέρι

Εκτέλεση

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμύδι προσθέτουμε και τα υπόλοιπα λαχανικά εκτός της ντομάτα, ρίχνουμε τον τραχανά και τον σοτάρουμε μαζί με τα λαχανικά μέχρι να αρχίσει να κολάει ελαφρά στον πάτο της κατσαρόλας, τότε ρίχνουμε και την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, ανακατεύουμε και ρίχνουμε σταδιακά το ζωμό λαχανικών, ψήνουμε σε μέτρια φωτιά συνεχίζοντας την διαδικασία για 10 λεπτά εως ότου χυλώσει ο τραχανάς. Τελειώνουμε με το βούτυρο και το ανθότυρο, αφήνουμε 4-5 λεπτά σκεπασμένο να βγούν τα αρώματα και σερβίρουμε αμέσως!!

Κοινοποιήστε τη Συνταγή
Τα προϊόντα της συνταγής

Περισσότερες Συνταγές

Δείτε Επίσης

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου