Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Όλες οι κατηγορίες
Αφιερώματα

Αυθεντικό, αγνό παστέλι από την Κέα! Το Ανώγι μας παρουσιάζει τα μοναδικά προϊόντα του!

Πρώτες αναφορές βρίσκουμε στον Όμηρο και στον Ηρόδοτο. Η θρεπτική του αξία σημαντικότατη για τους Σπαρτιάτες. Η συνταγή του τόσο παλιά όσο και η θάλασσα που βρέχει τα νησιά μας.

Ας πάμε όμως σε ένα συγκεκριμένο νησί.

Ένα μικρό νησί των Κυκλάδων, την Κέα ή όπως τη φωνάζουν οι κοσμοπολίτες «Τζια».

Το πιο κοντινό κυκλαδονήσι στην Αθήνα, εκεί που ο Πέτρος και η Γαρυφαλιά αποφάσισε να δώσει νέα ζωή και να ξαναφέρει στο προσκήνιο το πιο παλιό «energy bar».

Η Κέα φημίζεται για την παράδοσή της στη μελισσοκομία άρα δεν θα μπορούσαν να παραλείψουν το μέλι από τη συνταγή τους. Το παστέλι  του Ανώγι «βαπτίζεται» στο πορτοκάλι, το σουσάμι «δένει» με το μέλι και το πιο παλιό “τονωτικό και ευγωνικό γλύκισμα” παίρνει νέα μορφή στο μυαλό και τον ουρανίσκο μας.

 

Παστέλι, μπάρες δημητριακών ή μπάρες βρώμης, η ποικιλία της κας Γαρυφαλιάς και του Ανώγι μας εκπλήσσουν ευχάριστα και αποτελούν το απαραίτητο θρεπτικό μας σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας.

 

Το παστέλι του Ανώγι παίρνει 10 διαφορετικές λαχταριστές και «φρέσκιες» μορφές όπως με λευκή ή μαύρη σοκολάτα, με cranberries κτλ. και όλα χωρίς ζάχαρη.

Οι μπάρες δημητριακών θα σας δυσκολέψουν στην επιλογή σας αφού ο συνδυασμός με το κάστανο, τα φρούτα και το κακάο είναι ο ένας πιο νόστιμος από τον άλλο.

Γλυκά, Μπάρες, Χωρίς Ζάχαρη
Μπάρα Βρώμης με Αμυγδαλοβούτυρο (Χωρίς Ζάχαρη) – Παστέλι Κέας Το Ανώγι

Τέλος οι μπάρες βρώμης ανατρέπουν την ιδέα μας για ένα απλό θρεπτικό σνακ και το αμυγδαλοβούτυρο, η σοκολάτα υγείας με το ταχίνι και το φυστικοβούτυρο με σοκολάτα τις ανυψώνουν ξανά!

Θέλετε απλά να τσιμπήσετε; Παστελάκι… μπλουμ στη σοκολάτα!

Ένα παστέλι .. πειρασμός, που παρόλα αυτά είναι πολύ υγιεινό και θρεπτικό! Δεν περιέχει καθόλου ζάχαρη, και περιχύνεται με σοκολάτα υγείας!

Γλυκά, Μπάρες, Παστέλι, Σοκολατένια Σνακ, Χωρίς Ζάχαρη
Παστελάκι με Σοκολάτα – Παστέλι Κέας Το Ανώγι
Share
Tags

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Απόρριψη