Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Newsletter Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Επικοινωνήστε με ΝΟΜΗ
Όλες οι κατηγορίες
icon
Άλευρα & Δημητριακά
icon
Αιθέρια Έλαια
icon
Αλάτι & Μπαχαρικά
icon
Αλιεύματα - Αλίπαστα
icon
Αλλαντικά
icon
Βιολογικά Προϊόντα
icon
Βότανα & Μυρωδικά
icon
Γαλακτοκομικά & Τυροκομικά
icon
Γλυκά, Σοκολάτες & Παγωτά
icon
Ελαιόλαδο - Ελιές
icon
Επαλείμματα
icon
Ζυμαρικά & Τραχανάς
icon
Ζωμοί
icon
Κρασί & Αλκοολούχα
icon
Μέλι & Προϊόντα Μελιού
icon
Μανιτάρια & Τρούφες
icon
Μαρμελάδες & Γλυκά Κουταλιού
icon
Μπύρες
icon
Ξηροί Καρποί & Σπόροι
icon
Ορεκτικά & Έτοιμα Γεύματα
icon
Παστέλια & Μπάρες
icon
Προτάσεις Δώρου
icon
Προϊόντα Μαύρου Σκόρδου
icon
Προϊόντα Φούρνου
icon
Ροφήματα
icon
Σάλτσες & Αλείμματα
icon
Σνακ
icon
Τσάι, Καφές & Αφέψημα
icon
Φρούτα & Λαχανικά
icon
Χυμοί & Αναψυκτικά
icon
Ψάρια, Θαλασσινά & Αυγοτάραχο
icon
Όσπρια & Ρύζι
icon
Dressings, Ξύδι & Πετιμέζι
Αφιερώματα

Αν είχαμε 3 ευχές αυτά τα Χριστούγεννα, η μία από αυτές θα ήταν σίγουρα η WISH.

Οι exclusive series της Κερκυραϊκής Ζυθοποίας υποδέχονται τη νέα μπύρα WISH. Πρωτότυπη, βοτανική και ιδιαιτέρως γευστική σας ανταμείβει με κάθε της γουλιά, εκπληρώνοντας τις επιθυμίες σας.

Μες στην καρδιά του φθινοπώρου, εκεί που η φύση αρχίζει να ντύνεται χρυσοκίτρινα, γεννήθηκε μια νέα, βοτανική μπύρα, η Wheat IPA Saison Herbal. Η συνταγή των βοτανικών μπυρών βρίσκει τις απαρχές της στην Αρχαία Αίγυπτο, ενώ μέχρι και σήμερα η χρήση βοτάνων και μπαχαρικών στη ζυθοποιία συναρπάσει ευχάριστα τους λάτρεις των μπυρών.

Η Κερκυραϊκή Ζυθοποιία τόλμησε και δημιούργησε τη δική της IPA, βοτανική μπύρα με σκοπό να ενθουσιάσει φανατικούς και μη, αλλά και να αναδείξει την ποιότητα της Κερκυραϊκής Μπύρας σε συνδυασμό με αγνά προϊόντα της γης.

Corfu Beer

Δεν υπήρχε σχέδιο, λόγος ή αφορμή… Η Κερκυραϊκή Ζυθοποιία έθεσε αυτήν την πρόκληση, με σκοπό να “αφυπνίσει” όλους εμάς που λατρεύουμε την μπύρα. Η πρόκληση αυτή προήλθε από το ενδιαφέρον της Corfu Beer να μας παροτρύνει να ξεφύγουμε από τις τυποποιημένες γεύσεις και να εκπαιδεύσουμε τους ουρανίσκους μας σε κάτι διαφορετικό. Η πρόκληση αυτή έγινε πράξη και αποσκοπεί στο να δώσει μια διαφορετική διάσταση στην ελληνική ή… και γιατί όχι παγκόσμια ζυθοποιία.

Ήρθε η ώρα να ξεφύγουμε από τις τετριμμένες χριστουγεννιάτικες γεύσεις! Αυτό που ανέκαθεν επιθυμούσαμε τα Χριστούγεννα με την οικογένεια και την παρέα μας ήταν μια μπύρα Wish.

Λίγα λόγια για το προϊόν!

Το όνομα της δεν δόθηκε τυχαία. Προέρχεται από το είδος της μπύρας Wheat Ipa Saison Herbal. Μια απαστερίωτη, αφιλτράριστη μπύρα, η οποία περιέχει 6,5% vol., ενώ η πικράδα της βρίσκεται στο 33 με βάση τα International Bitter Units. Διατίθεται σε φιάλη 330ml και είναι διαθέσιμη σε καταστήματα που συνεργάζονται με την Corfu Beer Collection στην Κέρκυρα αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Προσοχή! Αφού την πάρετε, βάλτε την στο ψυγείο!

Βότανα & μπαχαρικά πηγαίνουν παντού. Νοστιμεύουν... ακόμη και την μπύρα!

Τι είναι όμως αυτό που την κάνει τόσο ξεχωριστή; Ποια συστατικά είναι αυτά που πρεσβεύουν τα αρώματα της; Τα πιο απλά & αγνά, αυτά τα συστατικά που πλέκονται μεταξύ τους και δημιουργούν εκρηκτικούς συνδυασμούς. Κόλιανδρος, θυμάρι, μάραθος και γλυκάνισος συναντούν την πιπεράτη γεύση χάρη στο ροζ και μαύρο πιπέρι, ενώ ενσωματώνονται κατά τη διαδικασία παραγωγής στη μαγιά, τη βύνη κριθαριού αλλά και σιταριού μαζί με τον λυκίσκο. Είναι αυτά τα απλά υλικά που κανείς δεν περίμενε ότι έχουν θέση στις τεχνικές της ζυθοποιίας… και όμως μας “έπεισαν” και με το παραπάνω.

Share
Tags

Newsletter Newsletter

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου