Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2!

Η ΝΟΜΗ με χαρά σας ανακοινώνει τον νέο της Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό.

Σε συνεργασία με τους παραγωγούς μας δημιουργήσαμε μία σειρά από δώρα που θα δοθούν στο project «Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός».

Ο κάθε νέος Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός της ΝΟΜΗΣ θα ανακοινώνεται με τη λήξη του προηγούμενου. Ο νέος Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός θα κληρώσει 2 ΔΩΡΑ για την Κυριακή των Χριστουγέννων.

Συντονιστείτε…

Όροι διαγωνισμού:
  1. Για να συμμετέχει κάποιος στον διαγωνισμό αρκεί να κάνει like και share στην σελίδα της ΝΟΜΗΣ στο facebook και στην δημοσίευση του διαγωνισμού στο facebook της ΝΟΜΗΣ. Ο διαγωνισμός θα λήξει την Κυριακή 25.12.2016 στις 23:59.
  2. Η κλήρωση θα γίνει μέσω προγράμματος τυχαίας επιλογής. (Τοποθετούμε όλους τους διαγωνιζόμενους και το πρόγραμμα επιλέγει στην τύχη δύο.)
  3. Τα δώρα θα δοθούν στους δύο πρώτους νικητές που θα εξάγει το πρόγραμμα.
  4. Οι νικητές θα ανακοινωθούν 2 εργάσιμες ημέρες μετά την λήξη του διαγωνισμού, μέσω της σελίδας της ΝΟΜΗΣ στο facebook.
  5. Τα δώρα θα αποσταλούν ΔΩΡΕΑΝ στους νικητές κατόπιν τηλεφωνικής και ηλεκτρονικής επικοινωνίας και συνεννόησης μαζί τους σε διεύθυνση που οι ίδιοι θα μας ορίσουν.
  6. Η ΝΟΜΗ διατηρεί το δικαίωμα κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού να: 1. Προσθέσει δώρα (άρα και νικητές), 2. Να τροποποιήσει τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό, όπως και την ημερομηνία λήξης αυτού, αρκεί η όποια αλλαγή να προστεθεί στους όρους σε αυτήν την σελίδα.
  7. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό σημαίνει και την αυτόματη αποδοχή των ανωτέρω όρων.