Διαγωνισμός Αύγουστος 2016

Η ΝΟΜΗ με χαρά σας ανακοινώνει τον πρώτο της μεγάλο διαγωνισμό.

Σε συνεργασία με τους παραγωγούς μας δημιουργήσαμε 32 ΔΩΡΑ που περιέχουν συνολικά 160 μοναδικά προϊόντα.

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ παίρνει παράταση μία εβδομάδα (λήξη 18.09.2016)!

4. Το φίλεμα της Λέλας

1 Γλυκό Κουταλιού Βανίλια, 1 Μαρμελάδα Βανίλια, 1 Μαρμελάδα Βανίλια Ούζο, 1 Μαρμελάδα Ακτινίδιο, 1 Μαρμελάδα Κυδώνι, 1 Μαρμελάδα Εσπεριδοειδή!

Όροι διαγωνισμού:
  1. Για να συμμετέχει κάποιος στον διαγωνισμό αρκεί να κάνει like και share την δημοσίευση του διαγωνισμού στο facebook της ΝΟΜΗΣ.
  2. Ο διαγωνισμός θα λήξει την Κυριακή 11.09.2016 στις 23:59. Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ παίρνει παράταση μία εβδομάδα με λήξη την Κυριακή 18.09.2016 στις 23:59).
  3. Η κλήρωση θα γίνει μέσω προγράμματος τυχαίας επιλογής. (Τοποθετούμε όλους τους διαγωνιζόμενους και το πρόγραμμα επιλέγει στην τύχη έναν.)
  4. Τα δώρα θα δοθούν με σειρά από το 1 έως το 31. (Το πρόγραμμα θα εξάγει 31 νικητές όπου ο πρώτος θα πάρει το δώρο 1. , ο δεύτερος το δώρο 2. , κλπ.)
  5. Οι νικητές θα ανακοινωθούν αναλυτικά 2 εργάσιμες ημέρες μετά την λήξη του διαγωνισμού, μέσω της σελίδας της ΝΟΜΗΣ στο facebook.
  6. Τα δώρα θα αποσταλούν ΔΩΡΕΑΝ στους νικητές κατόπιν τηλεφωνικής και ηλεκτρονικής επικοινωνίας και συνεννόησης μαζί τους σε διεύθυνση που οι ίδιοι θα ορίσουν.
  7. Η ΝΟΜΗ διατηρεί το δικαίωμα κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού να: 1. Προσθέσει δώρα (άρα και νικητές), 2. Να τροποποιήσει τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό, όπως και την ημερομηνία λήξης αυτού, αρκεί η όποια αλλαγή να προστεθεί στους όρους σε αυτήν την σελίδα.
  8. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό σημαίνει και την αυτόματη αποδοχή των ανωτέρω όρων.