Πείτε μας λίγα λόγια για τη δραστηριότητα σας. Πώς ξεκινήσατε; Γιατί ασχοληθήκατε με το τρόφιμο;
To εργαστήριο ζυμαρικών υπάρχει στην οικογένεια Ανάγνου από το 1980. Ήταν μια ιδέα της μητέρας μας μιας και μέχρι τότε τα ζυμαρικά πλάθονταν στο χέρι. Μια διαδικασία αρκετά επίπονη και χρονοβόρα. Αρχικά το εργαστήριο δούλευε τους καλοκαιρινούς μήνες εξυπηρετώντας πελάτες που έφτιαχναν τα δικά τους ζυμαρικά με τις δικές τους συνταγές. Κάθε καλοκαίρι όλη η οικογένεια ασχολούνταν με το εργαστήριο.