Το εστιατόριο “Κάθε Πράμα στον Καιρό του” και η ΝΟΜΗ σας παρουσιάζουν ένα “Δημιουργικό Μενού” με προϊόντα από Έλληνες μικροπαραγωγούς.
Ο chef Σπυρίδωνας Αυθίνος επέλεξε κάποια από τα προϊόντα των παραγωγών της ΝΟΜΗΣ και με πολύ μεράκι και ακόμα περισσότερη δημιουργικότητα έστησε ένα μενού “έκπληξη”!
Το μενού θα αποτελείται από 12 πιάτα που το καθένα από αυτά θα περιέχει ένα προϊόν των παραγωγών μας.
Ακόμα, ο chef επιμελήθηκε την λίστα κρασιών που θα συνοδεύουν απόλυτα τα μοναδικά πιάτα με κρασιά από τους οινοπαραγωγούς της ΝΟΜΗΣ.
Σας περιμένουμε όλους από την Τρίτη 4.04.2017..
Κατά τη διάρκεια του event θα σας ενημερώνουμε με φωτογραφικό υλικό από τα πιάτα στην σελίδα της ΝΟΜΗΣ στο fb.
Το μενού θα σερβίρεται για 3 εβδομάδες εκτός της Μεγάλης Εβδομάδας.