Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Επικοινωνήστε με ΝΟΜΗ
Όλες οι κατηγορίες
Άλευρα & Δημητριακά
Αιθέρια Έλαια
Αλάτι & Μπαχαρικά
Αλιεύματα - Αλίπαστα
Αλλαντικά
Αυγά
Βιολογικά Προϊόντα
Βότανα & Μυρωδικά
Γαλακτοκομικά & Τυροκομικά
Γλυκά, Σοκολάτες & Παγωτά
Ελαιόλαδο - Ελιές
Επαλείμματα
Ζυμαρικά & Τραχανάς
Κρασί & Αλκοολούχα
Μέλι & Προϊόντα Μελιού
Μανιτάρια & Τρούφες
Μαρμελάδες & Γλυκά Κουταλιού
Μπύρες
Ξηροί Καρποί & Σπόροι
Ορεκτικά & Έτοιμα Γεύματα
Παστέλια & Μπάρες
Προτάσεις Δώρου
Προϊόντα Μαύρου Σκόρδου
Προϊόντα Φούρνου
Ροφήματα
Σάλτσες & Αλείμματα
Σνακ
Τσάι, Καφές & Αφέψημα
Υπερτροφές
Φρούτα & Λαχανικά
Χυμοί & Αναψυκτικά
Ψάρια, Θαλασσινά & Αυγοτάραχο
Όσπρια & Ρύζι
Dressings, Ξύδι & Πετιμέζι

Η ΝΟΜΗ στην 26η Έκθεση ΔΕΤΡΟΠ!

IMG_7699Η ΝΟΜΗ έχοντας ως μοναδικό στόχο την στοχευμένη προβολή και επικοινωνία των ελληνικών delicatessen και παραδοσιακών προϊόντων υλοποιεί καθημερινά ένα αρκετά έντονο πλάνο marketing. Στα πλαίσια της εξωστρέφειας μας, η ΝΟΜΗ συμμετείχε για πρώτη φορά στην έκθεση ΔΕΤΡΟΠ, με σκοπό να έρθει σε επαφή με το κοινό της Βόρειας Ελλάδας, να προβάλλει τα μοναδικά προϊόντα των παραγωγών, την εξέλιξη της μέσα στα σχεδόν 2 χρόνια λειτουργίας και τις νέες υπηρεσίες που παρέχονται.

 

 

IMG_7988

Η συμμετοχή μας στην 26η Έκθεση ΔΕΤΡΟΠ  ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία! Εκατοντάδες επαγγελματίες του χώρου επισκέφθηκαν το περίπτερό μας προκειμένου να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες μας αλλά και για τα χιλιάδες προϊόντα των παραγωγών μας.

Μέσα από την έκθεση παρουσιάσαμε πολλά από τα νέα μας Project, όπως την εμπορική υπηρεσία ΝΟΜΗ Corners, την καινοτόμα υπηρεσία προβολής AR (Augmented Reality), καθώς και νέες συσκευασίες προϊόντων που αφορούν τις υπηρεσίες Branding & Packaging που προσφέρουμε.

 

 

IMG_8070Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό καθώς δεκάδες παραγωγοί ζήτησαν να καταχωρήσουν τα προϊόντα τους στις σελίδες μας. Ακόμη, η ζήτηση από παντοπωλεία και delicatessen για τη συμμετοχή τους στο νέο μας εγχείρημα τα ΝΟΜΗ corners ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Η επάφη μας με το κοινό και στις 2 εκθέσεις αφήνει μια αίσθηση πως οι κινήσεις μας για το μέλλον συμπίπτουν με τις αυξημένες απαιτήσεις που έχουν όσοι συμμετέχουν στο Project μας, αλλά και όσοι χρησιμοποιούν τη ΝΟΜΗ για έρευνα και αναζήτηση νέων προϊόντων.

Το ταξίδι μας συνεχίζεται για εφέτος με ένα πλήρες και ανανεωμένο πλάνο ενεργειών, μέσα από το οποίο στοχεύουμε να μεγιστοποιήσουμε την προβολή των Ελλήνων παραγωγών και των προϊόντων.

Share
Tags

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου