Πιστοποιήστε την αξία του προϊόντος σας!

Taste Olymp Awards 2017

TASTE Olymp Awards 2017, διαγωνισμός ποιότητας τροφίμων και ποτών!

DESIGN Olymp Awards 2017, διαγωνισμός συσκευασίας τροφίμων και ποτών!

WINE Olymp Awards 2017, διαγωνισμός ποιότητας οίνων και αποσταγμάτων!

Τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά βασισμένα στις παραδοσιακές ελληνικές συνταγές και τις μοναδικές κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδας έχουν διεθνή αναγνώριση σαν προϊόντα ιδιαίτερης ποιότητας. Στόχος και επιδίωξή μας να αναδείξουμε αυτά τα μοναδικά προϊόντα. Τα τρόφιμα και τα ποτά θα έχουν την δική τους ξεχωριστή αναγνώριση, την δική τους σφραγίδα από ένα εξειδικευμένο διαγωνισμό ποιότητας, αλλά συνάμα από ένα διαγωνισμό καινοτόμας συσκευασίας.

 

OLYMP AWARDS 2017

Διαγωνισμοί Ποιότητας και Συσκευασίας τροφίμων – ποτών, Οίνων & αποσταγμάτων

http://www.olympawards.co.uk/el/diadikasia-diagonismon/

 

Διαγωνισμοί:
Δικαίωμα συμμετοχής στα βραβεία Olymp Award έχουν όλα τα επώνυμα (όχι χύμα) επεξεργασμένα ή μη τρόφιμα και ποτά που πωλούνται σε καταστήματα λιανικής πώλησης. Τα προϊόντα προς αξιολόγηση θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάλληλη κατάσταση για γευσιγνωσία και ότι τα διακριτικά στοιχεία αναγράφονται σωστά και με σαφήνεια στην ετικέτα, προϊόντα δηλαδή έτοιμα για διάθεση προς το καταναλTaste Olymp Awards 2017ωτικό κοινό.

Αξιολόγηση:
Τα προϊόντα δοκιμάζονται κατά την «τυφλή» μέθοδο, χωρίς συσκευασία και χωρίς κανενός είδους διακριτικό στοιχείο. Σε κάθε προϊόν αποδίδεται ένας κωδικός αριθμός για να διασφαλιστεί η αξιόπιστη παρακολούθησή τους. Κάθε κριτής πραγματοποιεί μια οργανοληπτική ανάλυση του προϊόντος που δοκιμάζει και καταγράφει μια αριθμητική βαθμολογία στο φύλλο αξιολόγησης η οποία αντιπροσωπεύει τη γενική αίσθηση απόλαυσης (που βαρύνει περισσότερο στον τελικό βαθμό) καθώς και άλλα κριτήρια, όπως όψη, οσμή, υφή, γεύση και αίσθηση στο στόμα.

 

Βραβεία τροφίμων και ποτών:
ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ Ολυμπιακό βραβείο (Platinum Olymp Award)

ΧΡΥΣΟ Ολυμπιακό βραβείο (Gold Olymp Award)

ΑΡΓΥΡΟ Ολυμπιακό βραβείο (Silver Olymp Award)

ΧΑΛΚΙΝΟ Ολυμπιακό βραβείο (Bronze Olymp Award)

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΜΕΤΟΧΗ

ΕΔΩ