Προϊόντα με …Great Taste 2 Αστέρων

NomeeGreatTaste217-03Η Ελληνική παραγωγή χαρακτηρίζεται όπως λέμε από τεχνογνωσία, καινοτομία, ποιότητα και μεράκι και τα προϊόντα που καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή το αποδεικνύουν περίτρανα. Και είναι πολύ ευχάριστο που η προσπάθεια αυτή επιβραβεύεται κάθε χρόνο μέσα από τα κορυφαία βραβεία Great Taste Awards!

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα βραβεία Great Taste είναι τα κορυφαία βραβεία γεύσης στον κόσμο, όπου σε ετήσια βάση βραβεύουν προϊόντα από δεκάδες χώρες και πιστοποιούν στο ευρύ κοινό την κορυφαία ποιότητα τους αλλά και την μοναδική γεύση τους. Περισσότεροι από 500 ειδικευμένοι κριτές και απαιτητικοί «ουρανίσκοι» δοκιμάζουν τα προϊόντα των παραγωγών και τα αξιολογούν, ώστε να δώσουν μια άκρως εύστοχη κρίση. Τα βραβεία Great Taste είναι διεθνώς αναγνωρισμένα και η “στάμπα” των αστεριών κοσμεί τις συσκευασίες των προϊόντων ώστε το κοινό να αναγνωρίζει την κορυφαία γεύση τους!

Οι δοκιμές γίνονται στα “τυφλά” (Οι κριτές δεν γνωρίζουν ποιό ή από που είναι το κάθε προϊόν που δοκιμάζουν), και διαρκούν μήνες, ώστε η κρίση να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη και αδιάβλητη.

Η διαδικασία του διαγωνισμού αποτελεί μια ιδιαίτερη εμπειρία για τους παραγωγούς, καθώς μέσα από αυτό το ταξίδι γνωρίζουν καλύτερα το προϊόν τους, τον ανταγωνισμό και τελικά τη θέση που έχει ή που μπορεί να αποκτήσει το κάθε προϊόν στην αγορά. Η συμμετοχή σε τέτοιου είδους διαγωνισμούς αποτελεί σημαντικό γεγονός για τους παραγωγούς και τις εταιρίες, ώστε να γνωρίσουν τα παραπάνω στοιχεία.

Φέτος στο διαγωνισμό Great Taste 2017 συμμετείχαν πάνω από 400 Έλληνες παραγωγοί, ενώ συνολικά διαγωνίσθηκαν 12,366 προϊόντα! Είμαστε περήφανοι γιατί 234 ελληνικά προϊόντα κέρδισαν για φέτος το βραβεία Great Taste 2017 και ανεξάρτητα από τα αστέρια απέδειξαν πως η ελληνική παραγωγή είναι κάτι ιδιαίτερο, και το μεράκι των παραγωγών που βρίσκονται πίσω από αυτά καταφέρνει να φανεί μέσα στα προϊόντα, και να μας χαρίσει  την κορυφαία γεύση! 

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τους 10 παραγωγούς και τα 14 προϊόντα της ΝΟΜΗΣ που βραβεύθηκαν με 2 αστέρια για το 2017! Καλή σας απόλαυση! 

Μέλι Πορτοκαλιάς & Κρέμα Μελιού

Μέλι πορτοκαλιάς :Ένα μοναδικό μέλι, που συλλέγεται την άνοιξη, έχει ιδαίτερο έντονο άρωμα και γεύση. 

Κρέμα Μελιού: Πρόκειται για μια crème de miel από 100% ανεπεξέργαστο μέλι από επιλεγμένες ποικιλίες ανθέων πορτοκαλιάς και ξινοτρίφυλλου,  που παράγει η οικογένεια μας στην Κορινθία.

Είναι εξ’ ολοκλήρου μέλι χωρίς πρόσθετα, χρώματα ή συντηρητικά.
Με μια απολύτως φυσική διαδικασία που δεν αλλοιώνει τη σύσταση και τα θρεπτικά συστατικά του μελιού.

Το μοναδικό στο είδος του προϊόν αυτό,  βραβεύτηκε στα  Great Taste Awards 2014 με ένα χρυσό αστέρι.

Μελίτιμον

Για άλλη μια χρονιά είδαμε δύο από τα πιο αγαπημένα μας προϊόντα να βραβεύονται στα Great Taste Awards 2017. Αυτή τη φορά, το μέλι πορτοκαλιάς καθώς και η -βραβευμένη ξανά το 2014- κρέμα μελιού απέσπασαν δύο χρυσά αστέρια, την υψηλότερη διάκριση που έχουμε επιτύχει ως τώρα σε διεθνές επίπεδο, δίνοντας μας φτερά για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια. Ευχαριστούμε πολύ!

Φιλέτο Σαρδέλας Μαριναρισμένο

Ολόκληρο φιλέτο σαρδέλας, μοναδικό σε ποιότητα αλλά και διατροφική αξία, μαριναρισμένο σε βιολογικό ξύδι με φύλλα μαϊντανού, καρότο και πιπεριά, διατηρείται μέσα σε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, χωρίς συντηρητικά, ικανό να κατακτήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες.

Η Stella Mare

Δεν είναι μόνο η απέραντη Ελληνική θάλασσα στην οποία μεγάλωσαν. Ούτε απλά ο παραδοσιακός τρόπος που τα ψαρέψαμε. Η μαγική συνταγή της Stella Mare περιλαμβάνει μεράκι, γνώση και δέσμευση στο όραμά της. Να προσφέρει δηλαδή το καλύτερο φιλέτο γαύρου και σαρδέλας, έτοιμο να το απολαύσει ο καταναλωτής και να ωφεληθεί από τα σημαντικά διατροφικά συστατικά τους. Με σωστή επεξεργασία και φυσικό τρόπο συντήρησης, τα προϊόντα Stella Mare σας προσκαλούν σε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσης. Απολαύστε το!

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΛΙ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΥ – BEE NATURALLES

Το μέλι γυκανίσου της Bee Naturalles βραβεύθηκε για πρώτη χρονιά με 2 χρυσά αστέρια Great Taste! Ακολουθεί το σχόλιο των κριτών:

“Rich anise flavours, an interesting combination. Almost a medicinal undertone, mixture of wild flowers balances the sweetness of the honey. We delight in the toffee character and there are lovely burnt caramel notes without any bitterness”.
– GTA 2017

Bee Naturalles

Στηριζόμενοι στη φιλοσοφία της οργανικής μελισσοκομίας παράγουμε ακατέργαστα φυσικά προϊόντα μέλισσας, διατηρώντας τα ιδιαίτερα οργανοληπτικά και υγιεινά γνωρίσματα των προϊόντων αυτού του θαυμαστού εντόμου.

Based on the philosophy of organic apiculture, we produce unprocessed natural bee products, while preserving the special organoleptic properties and health benefits of this wondrous creature’s products.

Τσάι του βουνού

Το Ελληνικό τσάι του βουνού με καταγωγή τις ψηλές κορυφές του Ολύμπου και των Αγράφων είναι ένα εξαίρετο τσάι. Επιβιώνει κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες και στην προσπάθεια του αυτή αναπτύσσει ένα μοναδικό και εντυπωσιακό άρωμα. Η γεύση του τσαγιού αυτού είναι η δεύτερη έκπληξη.

Τα 2 αδέρφια

Η σειρά των τσαγιών μας είναι μοναδική και είμαστε περήφανοι που πρώτοι ταιριάξαμε το Ελληνικό τσάι βουνού με την μέντα και τον ιβίσκο πετυχαίνοντας αυτό το ωραίο αποτέλεσμα. Χάρη στην εμπειρία μας έχουμε αναπτύξει τη σειρά τσαγιών μας & ροφημάτων βοτάνων χρησιμοποιώντας τη γνώση μας στα αρωματικά φυτά. Τα τσάγια μας συνδυάζουν εκπληκτικό άρωμα και πολλές ευεργετικές ιδιότητες.

Μέλι Άγριας Βελανιδιάς

Είναι ένα σκουρόχρωμο συνήθως μέλι με άρωμα και ιδιαίτερη γεύση, πλούσια και μεστή.

  • Δεν είναι ιδιαίτερα γλυκό
  • Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες και περιέχει σε μεγάλες ποσότητες κάλλιο, μαγνήσιο, φώσφορο, σίδηρο και νάτριο.
  • Τα ένζυμα που περιέχει, ενισχύουν το μεταβολισμό και τις λειτουργίες των ζωτικών οργάνων.
  • Βοηθάει στις γαστρικές διαταραχές, στη γρίπη, στην υπερκόπωση, και την αντιμετώπιση των αιμορροΐδων.
  • Χαρακτηρίζεται ως μέλι εξαιρετικής υψηλής θρεπτικής αξίας, γι’ αυτό και στην Ευρώπη διατίθεται από καταστήματα Υγιεινής διατροφής.

Στην χώρα μας το μέλι βελανιδιάς έγινε γνωστό μόλις τα τελευταία χρόνια λόγω της εσφαλμένης συνήθειας των Ελλήνων καταναλωτών να αγοράζουν διαυγή και με μεγάλη ρευστότητα μέλια. Τις ευεργετικές του ιδιότητες τις γνωρίζουν πολύ καλά οι κάτοικοι των Σκανδιναβικών χωρών, της Κεντρικής Ευρώπης και της Ρωσίας και το προτιμούν.

Η Οικογένεια Σούκα

Η οικογένεια Σούκα για περισσότερο από μισό αιώνα παράγει μέλι.

Πρώτος ο παππούς Νικόλαος, άνθρωπος της φύσης, αγάπησε τις μέλισσες και ξεκίνησε τα πρώτα του μελίσσια στο βουνό της καρδιάς του, το Χελμό.

Την ίδια αγάπη μετέδωσε και στο γιο του Γιώργο, ιδρυτή της “ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΧΕΛΜΟΣ” στους Άνω Λούσους Καλαβρύτων.

Σήμερα τα τέσσερα παιδιά του ενωμένα με τους άρρηκτους δεσμούς μιας κυψέλης, με αγάπη και τεχνογνωσία, συνεχίζουν την παράδοση και παράγουν βιολογικό μέλι, γύρη, βασιλικό πολτό και κεραλοιφή.

Τριαντάφυλλο & Μέντα

Τριαντάφυλλο: Το τριαντάφυλλο έχει αγαπηθεί για την ομορφιά του από όλους τους λαούς, ενώ οι αρχαίοι Έλληνες και Ρωμαίοι το είχαν θεοποιήσει, δίνοντάς του τη μορφή της θεάς του έρωτα και της ομορφιάς, της Αφροδίτης. Υπάρχουν πολλοί μύθοι γύρω από το φυτό, ένας από αυτούς λέει ότι τα πρώτα τριαντάφυλλα γεννήθηκαν με τη θεά Αφροδίτη, όταν εκείνη βγήκε από τη θάλασσα και ήταν λευκά. Κάποτε ο προστατευόμενός της Άδωνης τραυματίστηκε ενώ κυνηγούσε, η θεά στη βιασύνη της να πάει κοντά του τρύπησε το πόδι της πάνω στα αγκάθια του φυτού και από τότε το χρώμα του έγινε κόκκινο.

Το είδος τριαντάφυλλου που προσφέρουμε είναι το Rosa damascena Mill. δηλαδή Δαμασκηνό Ρόδο ή Ρόδο της Καστίλης. Το τριαντάφυλλο αυτό έχει τις ρίζες του στη Δαμασκό της Συρίας από την οποία ήρθε στην Ευρώπη μέσω των σταυροφόρων και από εκεί επεκτάθηκε στην υπόλοιπη ήπειρο όπου αγαπήθηκε για το άρωμα και το ροζ χρώμα του.

Μέντα: Η μέντα είναι γνωστή από την αρχαία Ελλάδα όπου έτριβαν το τραπέζι τους με αυτήν για να το αρωματίσουν όταν περίμεναν επισκέπτες. Η λατινική της ονομασία, Mentha, προέρχεται από τον αρχαιοελληνικό μύθο της Μίνθης, η οποία ήταν μία νύμφη που αγάπησε ο Πλούτωνας και η Περσεφόνη τοτε από τη ζήλια της την μεταμόρφωσε σε φυτό. Ο Πλούτωνας δεν μπορούσε να της δώσει ξανά την αρχική της μορφή αλλά της έδωσε το χαρακτηριστικό της άρωμα για να μπορεί να γλυκαίνει τον αέρα γύρω της.

Aroma Farms

Είμαστε περήφανοι που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά παίρνουμε μέρος και βραβευόμαστε στον διεθνή διαγωνισμό τυφλής γευσιγνωσίας Great Taste Awards. Το Τριαντάφυλλο μας πήρε 1 αστέρι για το 2017 και η Μέντα μας 2!

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2013 με έδρα τo χωριό Σμίλα Αρχαίας Ολυμπίας στο Νομό Ηλείας με αντικείμενο τη βιολογική καλλιέργεια, επεξεργασία και συσκευασία Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών, αγροτικών προϊόντων, ελαίων και σπόρων. 

Η μακροχρόνια οικογενειακή εμπειρία στην παραγωγή Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών, αγροτικών προϊόντων, ελαίων και σπόρων σε ιδιόκτητους πειραματικούς και παραγωγικούς αγρούς καθώς και τα εξαιρετικά αποτελέσματα που καταφέραμε να επιτύχουμε στα ήδη άριστα σπορόφυτα που είχαν προμηθευτεί, πολλαπλασιάσει και εγκαταστήσει οι γονείς μας, ήταν η προίκα μας για τη δημιουργία αυτής της εταιρείας.

BIO μπέικον & BIO Λουκάνικα

Χωρίς ενισχυτικά γεύσης, γλουταμινικά κτλ., χωρίς τεχνητά αρώματα, βασιζόμενο μόνο στη φυσική γεύση του κρέατος, αλάτι και πιπέρι, τίποτες άλλο. Αυτούσιο κομμάτι από την πανσέτα του ζώου, χωρίς συγκολλήσεις προσθέσεις και αφαιρέσεις κρέατος. Επεξεργασμένο στο χέρι με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο, αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές και όχι ποσοτικές σε όλα τα στάδια, εκτροφή, σφαγή, παρασκευή, τυποποίηση, εμπορία.

Βιο Λουκάνικα Παρασκευάζεται 100% με κρέας προερχόμενο από ζώα που δεν προορίζονται για αναπαραγωγή και δεν έχουν αναπαράγει, κοινώς γεννήσει τα θηλυκά, τα αρσενικά ευνουχίζονται από μικρή ηλικία, δηλαδή δεν είναι κρέας από χοιρομητέρες, γερασμένα ζώα καθώς και καρπούς, που σημαίνει ότι θα μπορούσε να ρίξει το κόστος στο 1/3 καθώς το κρέας από αυτή την κατηγορία ζώων δεν είναι της ίδιας ποιότητας σε γεύση αλλά και σε διατροφική αξία. (θα πρέπει δε να προστεθεί σε αυτό διάφορα ενισχυτικά γεύσης, γουλταμινικά κτλ. κτλ., χημικά τεχνικά αρώματα καθώς και πολλά μπαχαρικά για ένα εύγευςτο αποτέλεσμα.) Θελήσαμε να παράξουμε ένα προϊόν με αυστηρή ποιοτική βιολογική κατεύθυνση, σε όλα τα στάδια παραγωγής, σφαγής, επεξεργασίας, τυποποίησης χωρίς πρόσθετα ενισχυτικά γεύσης, χωρίς πρόσθετα τεχνητά αρώματα κτλ., μόνο κρέας αλάτι, πιπέρι, ρίγανη. Αποτέλεσμα που οφείλεται στην ποιότητα του κρέατος και μόνο.

Η φάρμα του Κούδρου

Έχοντας μεγάλη ιστορία στην εκτροφή του αυτόχθονου Μαύρου χοίρου, η οποία ξεκινά από πολύ παλιά με τον τελευταίο προκάτοχο να εκτρέφει και να εμπορεύεται τα γουρούνια στην Κάτω Σικελία και Πάρμα μέχρι και τα μέσα της δεκαετίας του 1910.
Στη συνέχεια εγκαταλείπεται.
Τα τελευταία 20 χρόνια αγοράζοντας ένα κομμάτι της ίδιας περιοχής που αποτελείται από λόφους, θελήσαμε να αναβιώσουμε τον παραδοσιακό τρόπο εκτροφής.
Το σύστημα εκτροφής είναι εκτατικής μορφής, τα ζώα είναι ελεύθερα εξασκώντας κάθε μέρα τα φυσικά τους ένστικτα, σκάβοντας, βόσκοντας, κάνοντας μπάνιο τους θερινούς μήνες στους βάλτους της λιμνοθάλασσας, τους δε χειμώνες επιλέγοντας τους λόφους της περιοχής, σε μια έκταση περίπου 300 στρεμμάτων αποτελούμενη από μεσογειακή βλάστηση, αιωνόβιες αγριελιές, ελιές, κλπ.

Μέλι Καστανιάς

Νέκταρ και μελιτώδεις εκκρίσεις της καστανιάς συμπυκνωμένα σε ένα βαζάκι υγείας από τις κορφές του Ταϋγέτου και του Πάρνωνα (περιοχή Κοσμά, Ιερό βουνό του θεού Κρόνου – είναι ένας βοτανικός παράδεισος πλημμυρισμένος από έλατα και καστανιές, αλλά μάλλον άγνωστος στους περισσότερους).

Η Εταιρία

Παραθέτοντας τις απόψεις των κριτών οι βραβεύσεις για την E-LA-WON αφορούν: Το me-Li Καστανιάς 2 αστέρια “Όμορφο άρωμα με «στρογγυλεμένη» γεύση και μεγάλης διάρκειας «πινελιές» από καραμέλα”. Το Green Fresh Αγουρόλαδο 1 αστέρι “Φρέσκα αρώματα από γρασίδι σε αρμονία με πράσινο αμύγδαλο”. Το me-Li Θυμαριού 1 αστέρι “ «Ευγενές» άρωμα θυμαριού, γευστικό μέλι με ευχάριστη υφή”. Το me-Li Έλατο 1 αστέρι “Χρυσό μέλι με άρωμα δάσους και με ευχάριστο καλωσόρισμα στον ουρανίσκο”.

Η διεθνής γαστρονομία έχει σημείο αναφοράς τα βραβεία Great Taste που ισοδυναμούν με τα «βραβεία Booker».

Χαρακτηριστικό της αναγνώρισης των «χρυσών αστεριών» θεωρείται η υποστήριξη από τα: Harrods, Rowchiffe, Selfridges και λοιπών καταστημάτων. Έτσι τα βραβευθέντα προϊόντα αποκτούν συγκριτικό πλεονέκτημα και προσφέρουν στον καταναλωτή «σφραγίδα» εμπιστοσύνης και ποιότητας.

Ελιές Χαλκιδικής Θρούμπες

Στο Ιερό Κοινόβιο στην Ορμύλια χρησιμοποιείται για Θρούμπα η χονδρή ελιά της Χαλκιδικής. Η ελιά συλλέγεται αφού έχει ωριμάσει καλά καί είναι τελείως μαύρη.

Οι Eλιές Χαλκιδικής Θρούμπες ΟΡΜΥΛΙΑ συλλέγονται με το χέρι ή με κτενάκια για να μη πληγωθεί ο καρπός. Μετά την συγκομιδή οι μαύρες ελιές μεταφέρονται στο τόπο επεξεργασίας τους, όπου πλένονται και στη συνέχεια τοποθετούνται σε μεγάλες ευρύχωρες κάδες. Η βάση της κάδης καλύπτεται με στρώμα χονδρού αλατιού. Επάνω στο στρώμα αυτό τοποθετείται ένα στρώμα με ελιές και ακολούθως πάλι ένα στρώμα αλάτι. Με τον τρόπο αυτό γεμίζει η κάδη, με την τοποθέτηση εναλλάξ στρωμάτων ελαιών καί αλατιού.

Οι ελιές μένουν στο αλάτι 2 έως 3 μήνες, για να στραγγίσουν καλά και να ξεπικρίσουν. Στην συνέχεια κοσκινίζονται και πλένονται σε ξύδι.

Αφού στραγγίσουν τοποθετούνται σε μεγάλες λεκάνες, όπου ανακατεύονται καλά με ελαιόλαδο και λίγη ρίγανη. Στη συνέχεια τοποθετούνται σε βαρέλια και συντηρούνται στο ψυγείο ή σε δροσερό μέρος.

Λόγω της φροντίδας των μοναχών και του παραδοσιακού τρόπου παραγωγής της, η ελιά Θρούμπα της Ορμύλιας είναι μοναδική για το μέγεθος και την γεύση της.

Η Lamda Foods

Η εταιρία ΛΑΜΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε. έχει την τιμή να είναι ο αποκλειστικός διανομέας του Μοναστηριού της Ορμύλιας, το οποίο παράγει ξεχωριστά προϊόντα με ελιές Χαλκιδικής, χρησιμοποιώντας μόνον παραδοσιακές μεθόδους. Οι ελιές συλλέγονται μια-μια με το χέρι, τοποθετούνται και φυλάσσονται σε δεξαμενές με άλμη προκειμένου να ξεπικρίσουν σιγά-σιγά. Η όλη διαδικασία της επεξεργασίας διαρκεί τουλάχιστον εννέα μήνες από την συγκομιδή των καρπών.

Μέλι από Βελανιδιά & Αγριολούλουδα - Το Μέλι

Το μέλι βελανιδιάς αποτελεί μια από τις λιγοστές κατηγορίες παραγόμενου μελιού μελιτώματος στην Ελλάδα. Οι σημαντικότερες ποσότητες συλλέγονται στις οροσειρές Ροδόπης, στην Πίνδο, στο Πήλιο, στην Ορεινή Ναυπακτία και στην Κεντρική Πελοπόννησο. Συνήθως, κατά την έναρξη του καλοκαιριού, τα μελίσσια μας μεταφέρονται στο δρυοδάσος της Φολόης, για να συλλέξουν το ιδιαίτερο αυτό μέλι. Τα φύλλα και οι καρποί της βελανιδιάς προσβάλλονται από έντομα, τις μελιτώδεις εκκρίσεις των οποίων συλλέγουν οι μέλισσες.

Το μέλι που παράγεται χαρακτηρίζεται από πολύ σκοτεινό σχεδόν μαύρο χρώμα, μέτρια ρευστότητα και ρωμαλέα επίγεύση. Το μέλι Βελανιδιάς παρουσιάζει αργή κρυστάλλωση, υψηλές τιμές ηλεκτρικής αγωγιμότητας, οξύτητας και διαστάσης καθώς και ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.

Ο Ανδρέας Ζαφειρόπουλος

“Ξεκίνησα να ασχολούμαι με τις μέλισσες το 2012. Πέρα από μερικά άτυχα τσιμπήματα σαν παιδί, δεν είχα κάποια ιδιαίτερη διάθεση να τις γνωρίσω. Συμβάντα και συζητήσεις εκείνο το χειμώνα όμως, με έσπρωξαν να ασχοληθώ, τόσο έντονα, ώστε πολλές ώρες καθημερινά μελετούσα βιβλία και άρθρα για τον οργανισμό, τον κόσμο και τον τρόπο τους. Πίστεψα πως η συχνή μελέτη κατά τους χειμωνιάτικους μήνες και η αναμονή, είχε ήδη ωριμάσει μέσα μου την μελισσοκομική μου ικανότητα.

Μέλι Θυμαρίσιο
Η Μάνη χαρακτηρίζεται από την εντυπωσιακή και σπάνια ποικιλία ενδημικών φυτών και αποτελεί παράδεισο βοτάνων και λουλουδιών. Τα πετρώδη της χώματα πλημμυρίζουν χρώματα και ευωδιάζουν την άνοιξη, όταν η φύση βρίσκεται σε πλήρη «κινητικότητα». Στις πλαγιές της φιλοξενούνται εκατοντάδες διαφορετικά φυτά, πολύτιμη τροφή για τις μέλισσες.
Ena Ena

Δύο παιδικοί φίλοι, ενώσαμε τις δυνάμεις μας σε μία επαγγελματική πορεία, έχοντας έναν κοινό στόχο και σκοπό: Με κύριο γνώμονα το σεβασμό στο περιβάλλον και στην αγνότητα της ελληνικής φύσης να δημιουργήσουμε προϊόντα πλούσια σε γεύση, σε άρωμα, σε θρεπτική αξία. Προϊόντα που φτάνουν στο τραπέζι μας και τιμάνε την ελληνική μεσογειακή διατροφή. Προϊόντα κυρίως φτιαγμένα με πάθος και μεράκι από εμάς.

Είμαστε οι ίδιοι ελαιοπαραγωγοί και παραγωγοί των βοτάνων μας, παρέχοντας όλες τις εγγυήσεις για την ανώτερη ποιότητά τους. Εργαζόμαστε με πάθος. Εκπαιδευόμαστε, βρισκόμαστε στα σημεία παραγωγής, συνεργαζόμαστε, μαθαίνουμε στην πράξη, φροντίζουμε τους ελαιώνες μας, τα χωράφια, τους συνεργάτες μας, παράγουμε προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.

Στεκόμαστε σε όλα τα στάδια παραγωγής, ενεργοί εργάτες και άγρυπνοι ελεγκτές, για να εξασφαλίζουμε κάθε ένας από εμάς την υψηλή ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων και τη διατήρηση της αγνότητας της φύσης που καλλιεργούμε.

Συνεργαζόμαστε με έμπειρους μελισσοκόμους απ’ όλη την Ελλάδα, επιλεγμένους με αυστηρά κριτήρια και με γνώμονα την αστείρευτη αγάπη τους για αγνά ποιοτικά προϊόντα. Οι συνεργάτες μας είναι άνθρωποι που αγαπούν την πατρίδα τους, σέβονται τις παραδόσεις και τους ανθρώπους. Φροντίζουν τη γη τους με μεράκι και είναι περήφανοι για το εξαιρετικής ποιότητας μέλι τους.

Δείτε τα προϊόντα που βραβεύθηκαν με Χρυσό Great Taste Αστέρι για το 2017!