Βραβεία

Σας παρουσιάζουμε τα (πολυ)βραβευμένα ελαιόλαδα της ΝΟΜΗΣ από το διαγωνισμό London Olive Oil Competition 2018!

Ασημένια & Χάλκινα Βραβεία

 

Μέσα από μια σειρά αφιερωμάτων θα σας παρουσιάσουμε όλα τα μοναδικά προϊόντα που βραβεύθηκαν σε διαγωνισμούς ποιότητας και εμφάνισης μέσα στο 2018! Ο πρώτος διαγωνισμός που παρουσιάζουμε είναι τα βραβεία London Olive Oil Competition 2018 που έλαβαν χώρα στο Λονδίνο και ανέδειξαν πολλά ελληνικά ελαιόλαδα!

 

Σας παρουσιάζουμε τα 10 ελαιόλαδα που βραβεύθηκαν με ασημένιο και χάλκινο βραβείο ποιότητας και κατέκτησαν τη δεύτερη και τρίτη θέση  του διαγωνισμού!

category
Greek Olive Oil – Kopos

Kopos Extra Virgin Olive Oil

 

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο »Κόπος» είναι ένα μοναδικό υψηλής ποιότητας προϊόν προερχόμενο από προσεκτικά επιλεγμένες παραδοσιακές ποικιλίες ελαιώνων απ όλη την Ελλάδα. Το όνομά του αντικατοπτρίζει την σκληρή δουλειά που βρίσκεται πίσω από την παραγωγή και επεξεργασία του που, στόχο έχει να προσθέσει γεύση και ποιότητα στις καθημερινές διατροφικές σας ανάγκες. Τέλεια ισορροπημένος φυσικός χυμός του καρπού της ελιάς με απαλή υφή και λαμπερό χρυσοπράσινο χρώμα, πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία αφήνει την χαρακτηριστική φρουτώδη επίγευση των ποιοτικών ελληνικών ελαιολάδων και διακριτικά αρώματα βοτάνων. Προσθέτει αξία στο καθημερινό τραπέζι και με τον φιλικό χαρακτήρα του συνοδεύει μια μεγάλη γκάμα από μαγειρεμένα φαγητά, ορεκτικά και φρέσκες σαλάτες αναδεικνύοντας τις νοστιμιές της μεσογειακής κουζίνας.

Extra Premium Virgin Olive Oil – Heri me Heri

 

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ανώτερης ποιότητας από τη Μάνη Λακωνίας αποκλειστικά κορωνέικης ποικιλίας, που παράγεται απευθείας από ημι-άγουρο καρπό ελιάς με εξαγωγή εν ψυχρώ και μόνο με μηχανικές μεθόδους, με φρουτώδη γεύση, χαμηλή οξύτητα και πλούσιο σε υγιεινά και θρεπτικά συστατικά. Εμφιαλώνεται σε φυάλη σκούρας απόχρωσης για να διατηρούνται αναλοίωτα τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά, όπως αυτά μετρήθηκαν κατά την παραγωγή και τυποποίηση του ελαιολάδου. Αργυρό βραβείο ποιότητας (Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου, Λονδίνο 2016), Χάλκινο βραβείο ποιότητας (Διεθνής Διαγωνισμός Ποιότητας Ελαιολάδου, Λονδίνο 2017).

category
Extra premium παρθένο ελαιόλαδο – Heri Me Heri
category
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Etolea White Limited Edition-Etolea

Etolea White Limited Edition – Etolea

 

To Εtolea White είναι ένα ελαιόλαδο υψηλής κατηγορίας και ποιότητας. Παράγεται απευθείας από ελιές ποικιλίας κορονέϊκης που βρίσκονται στην περιοχή Μύλος Σέλου, στο Αγρίνιο της Ελλάδας.

Ο καρπός συλλέγεται με το χέρι και με μεγάλη προσοχή. Έχει πάντα ζωηρό πράσινο χρώμα και συνθλίβεται άμεσα ώστε το το τελικό προϊόν να έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια φυλάσσεται μέσα σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ειδικά διαμορφωμένο και κλιματιζόμενο χώρο κάτω από συνεχή, καθημερινή επίβλεψη. Όταν έρθει η ώρα, το ελαιόλαδο συσκευάζεται αφιλτράριστο για να διατηρεί όλα του τα χαρακτηριστικά, σε γυάλινο, βαμμένο μπουκάλι των 500 ml, ώστε να προστατεύεται από το φως, την ακτινοβολία και τη ζέστη.

Η αλυσίδα τυποποίησης φέρει την προσωπική φροντίδα της οικογένειας, μπουκάλι- μπουκάλι. Χωρίς αυτοματισμούς! Αυτό εξασφαλίζει την παραδοσιακή και άριστη διαδικασία σε κάθε στάδιο.

Premium Selection – Κύκλωπας

 

category
Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο (Premium Selection) – ΚΥΚΛΩΠΑΣ Ελαιοτριβείο
category
Sapfo Basic Row εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο – Papadellis Olive Oil

Sapfo Basic Row – Papadellis Olive Oil

 

Mythocia Olympia PGI – Papadopoulos Olive Oil Mill

 

category
Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο (Mythocia Olympia PGI) – Papadopoulos Olive Oil Mill
category
Extra Virgin Olive Oil – Rhizoma

Rhizoma Olive Oil – Rhizoma

 

Βιολογικό Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο – Ziro

 

category
Βιολογικό Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο – Ziro
category
Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο – Green & Blu

Kalamata P.D.O. Extra Virgin Olive Oil

 

Product of Organic Farming

  • Certified Kalamata P.D.O.
  • Very low acidity (below 0.35%)
  • Rich aromas and robust flavour
  • Traditionally cultivated
  • Produced from hand-picked olives
  • “Koroneiki” monocultrivar
  • Ideal for salads dressings, sauteing, cooking, frying

Παράλληλα, πολλά από τα παραπάνω ελαιόλαδα πέτυχαν διακρίσεις και στους διαγωνισμούς ετικέτας & branding, τοποθετώντας τον πήχη πολύ ψηλά και επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική δουλειά που κάνουν οι Έλληνες στην τυποποίηση ελαιολάδου τα τελευταία χρόνια!

Share
Tags