Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Newsletter Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Επικοινωνήστε με ΝΟΜΗ
Όλες οι κατηγορίες
icon
Άλευρα & Δημητριακά
icon
Αιθέρια Έλαια
icon
Αλάτι & Μπαχαρικά
icon
Αλιεύματα - Αλίπαστα
icon
Αλλαντικά
icon
Βιολογικά Προϊόντα
icon
Βότανα & Μυρωδικά
icon
Γαλακτοκομικά & Τυροκομικά
icon
Γλυκά, Σοκολάτες & Παγωτά
icon
Ελαιόλαδο - Ελιές
icon
Επαλείμματα
icon
Ζυμαρικά & Τραχανάς
icon
Ζωμοί
icon
Κρασί & Αλκοολούχα
icon
Μέλι & Προϊόντα Μελιού
icon
Μανιτάρια & Τρούφες
icon
Μαρμελάδες & Γλυκά Κουταλιού
icon
Μπύρες
icon
Ξηροί Καρποί & Σπόροι
icon
Ορεκτικά & Έτοιμα Γεύματα
icon
Παστέλια & Μπάρες
icon
Προτάσεις Δώρου
icon
Προϊόντα Μαύρου Σκόρδου
icon
Προϊόντα Φούρνου
icon
Ροφήματα
icon
Σάλτσες & Αλείμματα
icon
Σνακ
icon
Τσάι, Καφές & Αφέψημα
icon
Φρούτα & Λαχανικά
icon
Χυμοί & Αναψυκτικά
icon
Ψάρια, Θαλασσινά & Αυγοτάραχο
icon
Όσπρια & Ρύζι
icon
Dressings, Ξύδι & Πετιμέζι
Αφιερώματα

Τα ποτά που θα συνοδεύσουν το πασχαλινό σας γεύμα από τους παραγωγούς της ΝΟΜΗΣ!

Τα αγαπημένα μας αποστάγματα, κρασιά & αλκοολούχα ποτά συγκεντρώνονται σε ένα άρθρο για να συνοδεύσουν τις ημέρες των διακοπών μας!

Syrah, Merlot, Αυγουστιάτης, Μανδηλάρι, Cabernet Sauvignon, Ξινόμαυρο, Αγιωργίτικο, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Μοσχοφίλερο, Μαύρο Μερσενικόλα.

 

Παλαιωμένο, διπλής απόσταξης, με ή χωρίς γλυκάνισο, Vermood Bianco, Vermood Rosso, Μαστίχα.

Όπως καταλάβατε, αναφερόμαστε σε όσα θα συνοδεύσουν το φαγητό μας την Κυριακή που πλησιάζει!

 

Κρασί, βερμούτ, ούζο, τσίπουρο, τσικουδιά, μαστίχα!

 

Ποιο ελληνικό τραπέζι έχει γίνει χωρίς αυτά; Φυσικά και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πασχαλινό!

 

Οι παραγωγοί της ΝΟΜΗΣ βάζουν όλη τους την τέχνη και το μεράκι για να συνοδεύσουν ιδανικά κάθε σας πιάτο αυτό το Πάσχα και να ικανοποιήσουν και το πιο απαιτητικό σας επισκέπτη!

Κρασί

Κρασί

Πως να λείψει από το ελληνικό τραπέζι; Πόσω μάλλον το πασχαλινό!

Ροζέ για ξεκινήσετε, λευκό για να δροσιστείτε ή κόκκινο που θα συνοδεύσει ιδανικά τα ψητά της ημέρας, το κρασί ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του πασχαλινού τραπεζιού.

Οι οινοπαραγωγοί της ΝΟΜΗΣ, με την προσήλωση στη λεπτομέρεια, έχουν συνειδητοποιήσει τις δυνατότητες των ντόπιων διαμαντιών της αμπελουργίας κι εμείς σας τα παρουσιάζουμε.

Απολαύστε! 

Βερμούτ

Για όσους θέλουν κάτι πιο γλυκό, υπάρχει μια παλιά επιτυχημένη συνταγή!

Το Βερμούτ έχει κατακτήσει εδώ και χρόνια μια θέση στο ελληνικό τραπέζι. 

Μην ξεχάσετε να το απολαύσετε δροσερό (12-13ºC) σαν απεριτίφ, σκέτο ή με πάγο ή αφήστε τους ειδικούς να το αναμείξουν στα πιο δροσερά κοκτέιλ!

Βερμούτ
Μαστίχα

Μαστίχα

Και για εσάς που επιμένετε…ελληνικά, τι άλλο θα μπορούσε να “κλείσει” το πασχαλινό σας γεύμα εκτός από τη μαστίχα;

Γεύση από ελληνικό καλοκαίρι, ελληνικό γαλάζιο κι ελληνικό ήλιο, η μαστίχα ταιριάζει απόλυτα στην ελληνική Κυριακή του Πάσχα!

Εμείς την αγαπάμε και τη χρησιμοποιούμε για χωνευτικό, και μάλλον θα χρειαστεί για τις συγκεκριμένες ημέρες!

Τσίπουρο - Τσικουδιά

Εδώ δεν χρειάζονται πολλά λόγια! Είτε για αργό, απολαυστικό συνοδευτικό με την παρέα, είτε για να συνοδεύσει το κάθε μεζέ που θα βρούμε μπροστά μας κατά την εορταστική περίοδο και τα τραπέζια που θα παρευρεθούμε, τόσο το τσίπουρο όσο και η τσικουδιά αποτελούν μια σταθερή, εγγυημένη και σίγουρη επιλογή.

Ας το απολαύσουμε!

Τσίπουρο - Τσικουδιά
Ούζο

Ούζο

Η εποχή ενδείκνυται, η Άνοιξη έχει έρθει για τα καλά, και το ούζο αποτελεί μια ιδιαίτερη επιλογή, ιδίως όταν συνοδεύει ψαρομεζέδες και νηστίσιμα.

Το ούζο συνδέεται στενά με την Ελλάδα, την ελληνική διατροφή και την παραγωγή αλκοόλ, και συνεπώς αποτελεί μια δημοφιλή επιλογή!

Αυτές είναι οι επιλογές μας για τις ημέρες του Πάσχα!

 

Ελπίζουμε να περάσετε όμορφα και να χτίσετε όμορφες αναμνήσεις!

 

Καλή Ανάσταση!

Share
Tags

Newsletter Newsletter

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου