Πείτε μας λίγα λόγια για την εταιρία σας και τα προϊόντα σας.

 Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία παράγει ανώτερης κατηγορίας ελαιόλαδο, που διακρίνεται για την ποιότητά του , το etolea. Το etolea παράγεται απευθείας από ελιές ποικιλίας κορονέϊκης που βρίσκονται στην γη της Αιτωλίας και έχει βραβευτεί σε δύο διεθνής διαγωνισμούς στο Λονδίνο για την ποιότητα, τη συσκευασία και την ετικέτα του. Υλοποιούμε ένα όραμα μέσα από σύγχρονες μεθόδους οργάνωσης, ακολουθώντας όλες τις προδιαγραφές που απαιτούσε η ολοκλήρωσή του, όπως και την εξασφάλιση ISO 22000:2005 για το σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων. Η αλυσίδα τυποποίησης φέρει την προσωπική φροντίδα της οικογένειας, μπουκάλι- μπουκάλι. Χωρίς αυτοματισμούς! Αυτό εξασφαλίζει την παραδοσιακή και άριστη διαδικασία σε κάθε στάδιο.

 

Τι κρύβεται πίσω από ένα τέτοιο προϊόν; Υπάρχει κάποια πληροφορία που θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας;

 

 Η ιδέα πίσω από το etolea είναι ο κόπος, η επιμονή και η ακούραστη προσπάθεια. Μία οικογενειακή υπόθεση που στόχο έχει να φτάσει σε κάθε τραπέζι. Σε κάθε πιάτο που αγαπά την ποιότητα και την αυθεντική γεύση. Να γίνει συστατικό κάθε «ευ» συνταγής. Θέλουμε να μοιραστείτε μαζί μας τη χαρά της επιστροφής στο καλό ελαιόλαδο.

Etolea-olive-oil-storie-6
Etolea-olive-oil-storie-7

 

 

Η γεωγραφική θέση έχει κάποια σχέση με τα προϊόντα σας;

 

 Φυσικά! Η Γη μας, Η Αιτωλία, προικισμένη με τον ποταμό Αχελώο, ο οποίος στην αρχαιότητα λατρευόταν από τους προγόνους μας σαν θεός, είναι ένας τόπος ευλογημένος. Φορτισμένος με αληθινές ιστορίες και μύθους. Το έδαφος, το κλίμα όλα συντελούν στο να εξακολουθεί αυτός ο ευλογημένος τόπος μέχρι σήμερα να μας χαρίζει τους καλύτερους καρπούς του, με κορυφαίο αυτόν της ελιάς .

 

 

Πως προβλέπετε το μέλλον στην ελληνική παραγωγή; Υπάρχει περιθώριο για ανάπτυξη;

 

 Βεβαίως και υπάρχει! Αρκεί οι ‘Έλληνες παραγωγοί να συνεργάζονται και να κινούνται μεθοδικά σε γεύσεις που φέρνουν στο μυαλό την παλιά, απείραχτη Ελλάδα, τις δεμένες οικογένειες και το σεβασμό στους κανόνες της φύσης. Εντάσσοντας πρωτοποριακές ιδέες, τα ελληνικά προϊόντα θα αποκτήσουν ξανά την αίγλη που τους πρέπει.

Etolea-olive-oil-storie-2
Etolea-olive-oil-storie-3

 

 

Ποια είναι τα όνειρα σας για το μέλλον ;

 

 Στόχος μας για το μέλλον είναι να συνεχίσουμε να παράγουμε ένα ανώτερης κατηγορίας προϊόν, βάζοντας την προσωπική μας φροντίδα σε όλα τα στάδια της καλλιέργειας, της συλλογής, της παραγωγής και της τυποποίησης, το οποίο θα κατακτήσει τα ράφια εκλεπτυσμένων delicatessen καταστημάτων της Ευρώπης.  Τέλος, επενδύουμε στις νέες ιδέες που θα μας βοηθήσουν να επεκτείνουμε την παραγωγή μας σε περαιτέρω παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα τα οποία θα συνδυάζουν  την ταπεινότητα της καταγωγής και την υψηλή ποιότητα του προϊόντος.

Share
Tags