Εγγραφείτε στο Newsletter της ΝΟΜΗΣ

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου
Επικοινωνήστε με ΝΟΜΗ
Όλες οι κατηγορίες
Άλευρα & Δημητριακά
Αιθέρια Έλαια
Αλάτι & Μπαχαρικά
Αλιεύματα - Αλίπαστα
Αλλαντικά
Αυγά
Βιολογικά Προϊόντα
Βότανα & Μυρωδικά
Γαλακτοκομικά & Τυροκομικά
Γλυκά, Σοκολάτες & Παγωτά
Ελαιόλαδο - Ελιές
Επαλείμματα
Ζυμαρικά & Τραχανάς
Ζωμοί
Κρασί & Αλκοολούχα
Μέλι & Προϊόντα Μελιού
Μανιτάρια & Τρούφες
Μαρμελάδες & Γλυκά Κουταλιού
Μπύρες
Ξηροί Καρποί & Σπόροι
Ορεκτικά & Έτοιμα Γεύματα
Παστέλια & Μπάρες
Προτάσεις Δώρου
Προϊόντα Μαύρου Σκόρδου
Προϊόντα Φούρνου
Ροφήματα
Σάλτσες & Αλείμματα
Σνακ
Τσάι, Καφές & Αφέψημα
Υπερτροφές
Φρούτα & Λαχανικά
Χυμοί & Αναψυκτικά
Ψάρια, Θαλασσινά & Αυγοτάραχο
Όσπρια & Ρύζι
Dressings, Ξύδι & Πετιμέζι

Τι είναι η ΝΟΜΗ;

Η ΝΟΜΗ από το 2015 που ιδρύθηκε φροντίζει για την προώθηση και διάθεση των ελληνικών προϊόντων τροφίµου και ποτού µικρών παραγωγών, σε κάθε δυνητικό αγοραστή εντός και εκτός των ορίων της χώρας. Με πίστη και συνέπεια έκανε και συνεχίζει να κάνει την χαρτογράφηση όλης της ελληνικής παραγωγής µέχρι και από την πιο αποµακρυσµένη γωνιά της Ελλάδος.

Ο στόχος µας

Ο στόχος της ΝΟΜΗΣ είναι η ισχυροποίηση του ελληνικού προϊόντος τροφίµου και ποτού σε Ελλάδα και εξωτερικό. Χρόνο µε τον χρόνο η ΝΟΜΗ εγκαθίσταται όλο και πιο σταθερά στην ελληνική αγορά σαν ένα σηµείο αναφοράς στο ελληνικό τρόφιµο και ποτό, ένας κόµβος συνάντησης όλων των ανθρώπων που τους αφορά η ελληνική γαστρονοµία και η ποιοτική ελληνική διατροφή. Στη ΝΟΜΗ οι µεν παραγωγοί διαφηµίζονται και βρίσκουν τους δυνητικούς αγοραστές των προϊόντων τους, οι δε ενδιαφερόµενοι καταναλωτές έχουν µια πληρέστατη βάση δεδοµένων για την έρευνά τους. Τον πρώτο λόγο έχει η εικόνα του προϊόντος και η λεπτοµερής περιγραφή του. Αυτή η βάση δεδοµένων µέρα µε τη µέρα αυξάνεται, καθώς και η δική µας εργασία επάνω σε αυτό το κοµµάτι είναι καθηµερινή. Προσπαθούµε να την κρατούµε πάντα ενηµερωµένη µε τα πιο νέα προϊόντα που παράγονται ακόµα και στις πιο αποµακρυσµένες γωνιές της χώρας.

Δίπλα στον Έλληνα µικρό παραγωγό

Τα προϊόντα των Ελλήνων µικρών παραγωγών, τα οποία έχει υπό τη φροντίδα και την υποστήριξή της η ΝΟΜΗ, είναι προϊόντα αξιέπαινα και “ευαίσθητα” καθώς τολµούν και επιβιώνουν µέσα σε µια διεθνή αγορά προϊόντων µαζικής παραγωγής µε ισχυρά διεθνή brands. Έτσι για να αντισταθµίσουµε την παραπάνω δυναµική υποστηρίζοντας τους Έλληνες µικρούς παραγωγούς απέναντι σε µια παγκοσµιοποιηµένη αγορά µε χαµηλό, επί το πλείστον, ποιοτικό επίπεδο προϊόντων, πρέπει να σταθούµε δίπλα στον µικρό παραγωγό. Εφαρµόζοντας ό,τι πιο σύγχρονο γνωρίζουµε σε επίπεδο µάρκετινγκ, συνεργαζόµαστε σε βάθος µε τον έλληνα µικρό παραγωγό και καταφέρνουµε να ισχυροποιήσουµε την διάχυση των προϊόντων του από κάθε άποψη.

Οι υπηρεσίες µας

Οι υπηρεσίες µας καλύπτουν ένα ευρύ φάσµα στον τοµέα του  µάρκετινγκ. Από την στοχευµένη διαφήµιση και προώθηση των  ελληνικών προϊόντων, την ενίσχυσή τους µε την υπηρεσία χονδρικού  εµπορίου NOMH CORNERS, µέχρι τα φυσικά και ηλεκτρονικά  καταστήµατά µας NOMH STORE και NOMH eshop ο συνεργάτης  παραγωγός επωφελείται πολλαπλά. Επιπλέον για τον κάθε παραγωγό  είµαστε διαθέσιµοι να ξεκινήσουµε ένα πολύ συγκεκριµένο marketing  plan όταν αυτός µας το ζητήσει, να φροντίσουµε το rebranding του, να  σχεδιάσουµε ένα νέο packaging για τα προϊόντα του όπως έχουµε ήδη  κάνει σε συνεργάτες µας µε µεγάλη επιτυχία.

Έλληνες παραγωγοί, όλοι συλλεγµένοι κάτω από µια στέγη.
Τη στέγη της ΝΟΜΗΣ.

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου